Dobrodosli na nasu web stranicu dragi posjetitelji!


Obitelj Hemen nalazi se u jednom malom mjestu Cicka poljana na rijeci Odri, 25 kilometara jugoistocno od centra Zagreba, Hrvatska. Okruzeni smo rijekom, sumom i poljima, idealnim za suzivot sa nasim ljubimcima.

     U nas dom prvi crni labrador stigao je 1994. godine i od tada do danas nas dom krasi jedan ili vise labradora. 

     Zarazili smo se tom pasminom, veselim i stabilnim temperamentom kao i prekrasnom i plemenitom izgledu i zbog navedenog registrirali smo uzgajivacnicu labrador retrievera pod imenom „Lab“s dream“, FCI 24/03.

     Uspjeli smo nabaviti nekoliko kvalitetnih uzgojnih jedinki prvenstveno zahvaljujuci gđi Sylviji iz francuske uzgajivacnice „Silronrays“. 

     Naš cilj je uzgajati tipicne primjerke bazirane na starim engleskim linijama, prvenstveno se oslanjajući na pse iz Sandylands uzgojne linije. Svi naši psi se izlažu i imaju polozene radne ispite, jer u nasim razmisljanjima podjednako ima mjesta za izlozbe kao i za lovnu kinologiju. 

      Ovim putem zahvaljujemo se svim prijateljima i poznanicima koji su vjerovali u nas i pomagali nam savjetima i na bilo koji drugi način.  Nadamo se da cete uzivati u nasoj web stranici i sad i opet….